misintenties

Opgeven misintenties

Algemeen

Voor het opgeven van misintenties kunt u contact opnemen met het parochiesecretariaat. Zie voor de kosten onder tarieven kerkelijke diensten. U kunt het bedrag voor de misintentie ook over maken op bankrekening 1046.02.163 (IBAN NL31 RABO -104 6021 63) met vermelding van naam en datum van de misintentie. Om de misintenties administratief tijdig te kunnen verwerken is het (bij overboeking op de bankrekening) noodzakelijk om tevens een email te zenden met de naam en datum van de intentie naar het parochiesecretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgaaf van misintenties voor publicatie in Ons Blad dient uiterlijk op de vrijdag voorafgaand aan het uitbrengen van Ons Blad vóór 10.45 uur bekend te zijn bij het parochiesecretariaat.

Na een uitvaart

Na de uitvaartdienst wordt zijn of haar naam gedurende 3 weekeinden na het overlijden als gebedsintentie voorgelezen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

De nabestaanden wordt tevens de mogelijkheid geboden om 6 data op te geven waarop gebedsintenties voor de overledene binnen het eerste jaar na overlijden zullen plaats vinden. De kosten hiervan worden betaald uit de collecte, die wordt gehouden tijdens de uitvaartdienst.

Over de invulling van deze 9 gebedsintenties ontvangt u een brief van het parochiesecretariaat.

De eerste zondag na een jaar wordt het jaargetijde gevierd.