gezinsviering

WERKGROEP GEZINSVIERINGEN BAVEL

De Werkgroep zet zich met veel enthousiasme in om maandelijks een mooie gezinsviering te organiseren. Elke viering heeft een speciaal thema.

De (basisschool)kinderen staan centraal. De teksten van de boekjes sluiten aan bij hun  belevingswereld en zijn voorzien van leuke illustraties die ingekleurd mogen worden

(dus: neem je kleurpotloden mee J).

De zang wordt enkele keren verzorgd door Kinderkoor Kikoba.

Om de vieringen nóg aantrekkelijker te maken, betrekken wij de kinderen zoveel mogelijk bij wat er op en omhet altaar gebeurt. Teksten worden zoveel mogelijk door de kinderen zélf voorgelezen. Ook de toneelspelers in het Kerstspel tijdens de jaarlijkse Herdertjesmis zijn voornamelijk kinderen. Kortom: een viering vóór en dóór kinderen!

De Gezinsvieringen in Bavel van dit schooljaar:

• 10.04.2016 Eerste H. Communie (11.00 uur)
  • 29.05.2016 Fietstocht van de Barmhartigheid
  • 10.07.2016 Sleutelviering (11.00 uur)

LEZEN IN DE KERK:

Lijkt het je leuk om een keertje tijdens een viering te lezen, meld je dan aan!

VACATURE:

Binnen de Werkgroep is een vacature ontstaan. Vind jij het een uitdaging om moderne, aansprekende vieringen voor onze Bavelse kids te organiseren en wil jij hieraan een bijdrage leveren? Of wil je een keer meekijken om te zien wat het precies inhoudt?

Graag tot ziens in de kerk!

Werkgroep gezinsvieringen Bavel

Marie-Louise van der Velde-van Disseldorp