Palmpasen-stokken

Palmpasen 2016

zondag 20 maart 2016 was het Palmpasen gezinsviering, het was een eigentijdse sfeervolle gezinsdienst .

Er waren een aantal kinderen die een prachtig Palmpasen-stok mee naar de kerk hadden gebracht, en waar ze samen met de voorganger in een mooie processie door de kerk hebben gelopen.

Maar ook mooie kleurrijke lichtbeelden en liedjes, die weergaven hoe Jezus in de stad Jeruzalem was onthaald op de zondag voor Pasen.En daar bij aansluitend was het heel mooi dat er een zestal  kinderen waren die in het kort het lijdensverhaal  uit spraken en uit beelden .

Pastoor Lars Peetam heeft samen met de kinderen, in het kort de Goede Week doorgenomen in de vorm van vragen en antwoorden.

Na de dienst zijn we met een aantal kinderen naar De Voore  gegaan om de  Palmpasen-stokken en een mand vol chocolade eieren uit te gaan delen bij de ouderen die daar wonen.

Dit was erg leuk voor jong en oud, ook daar zongen de kinderen bij iedere voordeur het liedje: '1 ei is geen ei'.... enz.

Het was een geslaagde Palmpasen-gezinsviering.