Stuurgroep pastoraat Jonge Gezinnen

Stuurgroep Pastoraat Jonge Gezinnen

De Jeruzalemparochie in Breda-Zuid en de parochies van Bavel, Ulvenhout waaronder Galder en Strijbeek vallen zijn bezig met een fusietraject.

Voor het organiseren van activiteiten voor gezinnen met jonge kinderen hebben de parochies gezamenlijk een Stuurgroep opgezet. Deze groep ondersteunt de pastorale beroepskracht die eindverantwoordelijk is voor het pastoraat jonge gezinnen.

De werkgroepen in alle parochies die zich bezig houden met de Eerste Communie, Vormsel en alle andere activiteiten en vieringen voor kinderen kunnen op ondersteuning van de stuurgroep rekenen.

Voorzitter van de Stuurgroep is Lucien Klerkx, secretaris is Renate Brouwers. De stuurgroep is bereikbaar per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.