Het nieuwe pastorale team

Het pastoraal team compleet

Nieuw pastoraal team R.K. Parochie van de Heilige Familie

Aanstaande zaterdag 5 maart tijdens de eucharistieviering om 19.00u in de Mariakerk te Breda, waarin vicaris P. Verbeek hoofd celebrant is, zullen de nieuwe leden van het pastoraal team van de R.K. Parochie van de H. Familie worden voorgesteld.

De leden die het team komen versterken zijn Diaken Jan Foesenek. (links op de foto) In de afgelopen 7 jaar was hij lid en teamleider van het pastoraal team van de regio Rucphen en de regio Zundert. Eerder liep hij zijn pastorale stage in de voormalige Jeruzalemparochie. Een van zijn taken wordt de verdere kerkopbouw van de nieuwe parochie. Diaken Foesenek is 62 jaar en woont met zijn vrouw in Roosendaal.

Pastoraal werker Peter Derks. (derde van rechts op de foto) De afgelopen 18 jaar heeft hij zich ingezet voor het pastoraat in de parochie Heilige Geest in Rijen en de parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart. Hij krijgt o.a. de taak ‘pastoraat jonge gezinnen’ en de taak ‘contact met de scholen’. Peter Derks gaat per 1 april 2016 beginnen. Hij is 53 jaar en woont met zijn gezin in Dongen.

Martijn Kurstjens (rechts op de foto) wordt benoemd als pastoraal werker voor onze parochie met als taakveld diaconie. Martijn Kurstjens is 27 jaar en woont in Den Bosch.

De andere huidige leden zijn pastoor Lars Peetam, en de pastoraalwerkers Ineke Leemput en Marjan Luijben. Samen hopen zij met vele vrijwilligers en parochianen een vitale parochie te vormen. U bent allen van harte welkom om zaterdag 5 maart kennis te maken met het nieuwe team.