bijzonder koor in viering 13 maart

les chanterelles

Chanterelles luisteren viering op in Bavel

Op zondag 13 maart 2016 om 11:00 uur wordt de viering opgeluisterd door het koor Chanterelles.  Wie zijn Chanterelles ze?

Chanterelles is een koor van acht enthousiaste jonge dames uit Gilze. Al jaren met veel plezier, en vormen zo  een enthousiast en ijzersterk “merk”!
Ze luisteren al jarenlang diensten op in en rond Gilze. Dat doen ze met een eigentijds repertoire. Moderne liedjes krijgen net een iets andere, diepere betekenis. En kerkelijke vieringen worden zo aantrekkelijker voor mensen die minder vaak naar de kerk gaan. Een van de absolute hoogtepunten is de jaarlijks terugkerende, druk bezochte Mollebosviering.
“The Rose”, “Love, Shine a Light”, “Iedereen is van de Wereld”, “Pak Maar Mijn Hand” zijn enkele titels om een idee te geven waar u aan moet denken.

Sinds enkele jaren treden zij ook op bij Wereldlichtjesdag Gilze. Een bijeenkomst voor overleden kinderen. Chanterelles zorgt met haar zang voor de perfecte balans in deze emotionele bijeenkomst. En wie Chanterelles zegt, zegt sinds enkele jaren ook “De Gilse Passion”! De plaatselijke variant van het beroemde evenement. En ook daar zijn zij een essentieel element in een prachtige bijeenkomst!

Voor de viering van  zondag 13 maart in de Maria Hemelvaart kerk te Bavel zullen zij de volgende liederen zingen: One of us (Glee Cast Version lyrics), Pak maar mijn hand van Nick en Simon, Lemon Tree (Tools Garden), Het water van Pascal Jacobsen van Blöf,  You’ve Got a friend  van Carole King en als slotlied Leef, niemand hoeft alleen maar goed of slecht te zijn van Annie M.G.Schmidt.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker luisteren én meevieren op zondag 13 maart om 11 uur in de Maria Hemelvaart kerk te Bavel.
En als dat naar meer smaakt, kom dan op vrijdag 25 maart om 20:00 uur naar De Gilse Passion.